Szkolenie - Bezpieczeństwo w przetwórstwie żywności w ramach rolniczego handlu detalicznego – dobre praktyki higieniczne i produkcyjne, system HACCP

W związku z dużym zainteresowaniem zagadnieniami dotyczącymi prowadzenia rolniczego handlu detalicznego Dolnośląski Ośrodek Doradztwa Rolniczego organizuje 27 listopada szkolenie „Bezpieczeństwo w przetwórstwie żywności w ramach rolniczego handlu detalicznego – dobre praktyki higieniczne i produkcyjne, system HACCP”. 

Do udziału zapraszamy rolników, przetwórców, producentów, właścicieli gospodarstw agroturystycznych, osoby zainteresowane przetwórstwem i sprzedażą na poziomie gospodarstwa oraz doradców. 

Szkolenie odbędzie się o godz. 10:00, w obiekcie hotelowym AGRO, sala nr 30, ul. Zwycięska 4, przy siedzibie DODR we Wrocławiu. 

Prosimy o wcześniejszą rejestrację telefonicznie lub mailowo.

Osoba do kontaktu: 
Izabela Michniewicz, 
izabela.michniewicz@dodr.pl
tel. 71 339 80 21, wew. 150.

  • Plik do pobrania: Program | pdf, 196.87 Kb | Pobierz