Stan bazy produkcyjnej | DODR Wrocław
Skip to main menu
Przejdź do treści
Skip to search
Skip to footer
Social menu
bip
Facebook
Mapa strony
Mapa strony
Zwiększ rozmiar czcionki
Resetuj rozmiar czcionki
Zmniejsz rozmiar czcionki
Switch to
Wersja kontrastowa
Switch to
Wersja standardowa
Zaloguj
Dla pracowników DODR
Główna nawigacja
Main menu
O nas
RODO
Etyka i Procedura Antykorupcyjna w DODR
Deklaracja dostępności
Struktura
Dyrekcja
Zadania
Praca w DODR
Doradztwo
Ekonomika rolnictwa
Środowisko
Rozwój obszarów wiejskich
Technologia produkcji
Stacje meteorologiczne
Szkolenia
Szkolenia PS WPR
Szkolenia chemizacyjne
Szkolenia cykliczne
Szkolenia wg miejsca realizacji
Szkolenia zawodowe
Projekty
Realizowane projekty
Oferta dla rolnika
BEZPŁATNE PROGRAMY DORADCZE
Konkursy
PROW
Cennik usług
Kontakt
Centrala
Komórki organizacyjne
Powiatowe Zespoły Doradztwa Rolniczego
Szukaj
Zobacz szczegóły
Zobacz szczegóły
Zobacz szczegóły
Zobacz szczegóły
Zobacz szczegóły
Zobacz szczegóły
Zobacz szczegóły
Zobacz szczegóły
Zapraszamy na szkolenie
w zakresie środków
ochrony roślin
Zobacz szczegóły
Zobacz szczegóły
Zobacz szczegóły
Doradztwo
Technologia produkcji
Produkcja zwierzęca
Stan bazy produkcyjnej
Główna nawigacja
Ekonomika rolnictwa
Środowisko
Rozwój obszarów wiejskich
Technologia produkcji
Stacje meteorologiczne
Stan bazy produkcyjnej
Plik do pobrania:
Baza produkcyjna sektora wieprzowiny w ii półroczu 2016 oraz i połowie 2017 roku zwiększyła się o 3,61%
|
pdf,
40.87
Kb
|
Pobierz
Plik do pobrania:
Nieco mniejsza baza produkcyjna sektora brojlerów kurzych, 2016 - przy wielkich tendencjach wzrostowych w kujawsko-pomorskim
|
pdf,
194.63
Kb
|
Pobierz
Plik do pobrania:
Wyraźne zwiększenie bazy produkcyjnej polskiego sektora mleka w i półroczu 2017 – z 2-3-krotnie wyższym wzrostem dostaw surowca
|
pdf,
41.79
Kb
|
Pobierz
Plik do pobrania:
Znacznie rosnący stan bazy produkcyjnej polskiego sektora wołowiny – w ii półroczu 2016 i połowie roku 2017
|
pdf,
48.15
Kb
|
Pobierz
Plik do pobrania:
Baza produkcyjna polskiego sektora jajczarskiego, 2016 – na tle poprzedniego – nieco mniejsza
|
pdf,
192.42
Kb
|
Pobierz
Plik do pobrania:
Znaczne zmniejszenie bazy produkcyjnej sektora mięsa indyczego, 2016
|
pdf,
197.75
Kb
|
Pobierz
Udostępnij
Drukuj
PDF
Data publikacji
29.08.2022