Stan bazy produkcyjnej
-
Plik do pobrania:
Baza produkcyjna sektora wieprzowiny w ii półroczu 2016 oraz i połowie 2017 roku zwiększyła się o 3,61%
| pdf,
40.87
Kb |
Pobierz
-
Plik do pobrania:
Nieco mniejsza baza produkcyjna sektora brojlerów kurzych, 2016 - przy wielkich tendencjach wzrostowych w kujawsko-pomorskim
| pdf,
194.63
Kb |
Pobierz
-
Plik do pobrania:
Wyraźne zwiększenie bazy produkcyjnej polskiego sektora mleka w i półroczu 2017 – z 2-3-krotnie wyższym wzrostem dostaw surowca
| pdf,
41.79
Kb |
Pobierz
-
Plik do pobrania:
Znacznie rosnący stan bazy produkcyjnej polskiego sektora wołowiny – w ii półroczu 2016 i połowie roku 2017
| pdf,
48.15
Kb |
Pobierz
-
Plik do pobrania:
Baza produkcyjna polskiego sektora jajczarskiego, 2016 – na tle poprzedniego – nieco mniejsza
| pdf,
192.42
Kb |
Pobierz
-
Plik do pobrania:
Znaczne zmniejszenie bazy produkcyjnej sektora mięsa indyczego, 2016
| pdf,
197.75
Kb |
Pobierz
Data publikacji