Kalkulacje rolnicze - produkcja roślinna - jesień 2017 | DODR Wrocław
Skip to main menu
Przejdź do treści
Skip to search
Skip to footer
Social menu
bip
Facebook
Mapa strony
Mapa strony
Zwiększ rozmiar czcionki
Resetuj rozmiar czcionki
Zmniejsz rozmiar czcionki
Switch to
Wersja kontrastowa
Switch to
Wersja standardowa
Zaloguj
Dla pracowników DODR
Główna nawigacja
Main menu
O nas
RODO
Etyka i Procedura Antykorupcyjna w DODR
Deklaracja dostępności
Struktura
Dyrekcja
Zadania
Praca w DODR
Doradztwo
Ekonomika rolnictwa
Środowisko
Rozwój obszarów wiejskich
Technologia produkcji
Stacje meteorologiczne
Szkolenia
Szkolenia PS WPR
Szkolenia cykliczne
Szkolenia wg miejsca realizacji
Szkolenia zawodowe
Projekty
Realizowane projekty
Oferta dla rolnika
BEZPŁATNE PROGRAMY DORADCZE
Konkursy
PROW
Kontakt
Centrala
Komórki organizacyjne
Powiatowe Zespoły Doradztwa Rolniczego
Szukaj
Zobacz szczegóły
Zobacz szczegóły
Zobacz szczegóły
Zobacz szczegóły
Zobacz szczegóły
Zobacz szczegóły
Zobacz szczegóły
Zobacz szczegóły
Zapraszamy na szkolenie
w zakresie środków
ochrony roślin
Zobacz szczegóły
Zobacz szczegóły
Doradztwo
Ekonomika rolnictwa
Kalkulacje rolnicze
Kalkulacje rolnicze - produkcja roślinna - jesień 2017
Główna nawigacja
Ekonomika rolnictwa
Środowisko
Rozwój obszarów wiejskich
Technologia produkcji
Stacje meteorologiczne
Kalkulacje rolnicze - produkcja roślinna - jesień 2017
Plik do pobrania:
buraki cukrowe
|
pdf,
36.01
Kb
|
Pobierz
Plik do pobrania:
jęczmień browarny
|
pdf,
36.06
Kb
|
Pobierz
Plik do pobrania:
jęczmień jary
|
pdf,
35.76
Kb
|
Pobierz
Plik do pobrania:
jęczmień ozimy
|
pdf,
36.94
Kb
|
Pobierz
Plik do pobrania:
kukurydza na ziarno
|
pdf,
36.36
Kb
|
Pobierz
Plik do pobrania:
owies
|
pdf,
36.17
Kb
|
Pobierz
Plik do pobrania:
pszenica jara
|
pdf,
35.4
Kb
|
Pobierz
Plik do pobrania:
pszenica ozima
|
pdf,
36.97
Kb
|
Pobierz
Plik do pobrania:
pszenżyto ozime
|
pdf,
36.43
Kb
|
Pobierz
Plik do pobrania:
rzepak ozimy
|
pdf,
36.51
Kb
|
Pobierz
Plik do pobrania:
ziemniaki
|
pdf,
35.99
Kb
|
Pobierz
Plik do pobrania:
żyto ozime
|
pdf,
35.59
Kb
|
Pobierz
Plik do pobrania:
cebula
|
pdf,
490.03
Kb
|
Pobierz
Udostępnij
Drukuj
PDF
Data publikacji
21.11.2017