Szkolenie dla KGW Bezpieczne przetwarzanie i sprzedaż żywności

Zdjęcie przedstawia proces produkcji sera – kuliste masy serowe owinięte w białą gazę, zawieszone na metalowym pręcie do odciekania serwatki.
Data wydarzenia:

2 kwietnia 2025 roku, godz. 10.00.

Organizator:
DODR we Wrocławiu
Miejsce wydarzenia:
siedziba Powiatowego Zespołu Doradztwa Rolniczego w Świdnicy, ul. Wałbrzyska 25

Osoba do kontaktu: 
Agnieszka Kowalczuk-Misek: 
tel. 609 657 199 
email: agnieszka.kowalczuk@dodr.pl 
 

Jak bezpiecznie przetwarzać żywność w gospodarstwie? Zapraszamy na bezpłatne szkolenie dla kół gospodyń wiejskich na temat bezpiecznego przetwarzania żywności i jej sprzedaży. Podczas szkolenia zostaną omówione przepisy higieniczno-sanitarne w tym zakresie. Wykłady poprowadzą przedstawiciele Powiatowej Stacji Sanitarno-Epidemiologicznej w Świdnicy.