Innowacyjne rozwiązania w dolnośląskim rolnictwie | DODR Wrocław
Skip to main menu
Przejdź do treści
Skip to search
Skip to footer
Social menu
bip
Facebook
Mapa strony
Mapa strony
Zwiększ rozmiar czcionki
Resetuj rozmiar czcionki
Zmniejsz rozmiar czcionki
Switch to
Wersja kontrastowa
Switch to
Wersja standardowa
Zaloguj
Dla pracowników DODR
Główna nawigacja
Main menu
O nas
RODO
Etyka i Procedura Antykorupcyjna w DODR
Deklaracja dostępności
Struktura
Dyrekcja
Zadania
Praca w DODR
Doradztwo
Ekonomika rolnictwa
Środowisko
Rozwój obszarów wiejskich
Technologia produkcji
Stacje meteorologiczne
Szkolenia
Szkolenia PS WPR
Szkolenia chemizacyjne
Szkolenia cykliczne
Szkolenia wg miejsca realizacji
Szkolenia zawodowe
Projekty
Realizowane projekty
Oferta dla rolnika
BEZPŁATNE PROGRAMY DORADCZE
Konkursy
PROW
Cennik usług
Kontakt
Centrala
Komórki organizacyjne
Powiatowe Zespoły Doradztwa Rolniczego
Szukaj
Zobacz szczegóły
Zobacz szczegóły
Zobacz szczegóły
Zobacz szczegóły
Zobacz szczegóły
Zobacz szczegóły
Zobacz szczegóły
Zobacz szczegóły
Zobacz szczegóły
Zapraszamy na szkolenie
w zakresie środków
ochrony roślin
Zobacz szczegóły
Zobacz szczegóły
Zobacz szczegóły
Strona Główna
Innowacyjne rozwiązania w dolnośląskim rolnictwie
Innowacyjne rozwiązania w dolnośląskim rolnictwie
Krowa w centrum sterowania
Winorośl - utrzymanie gleby w winnicy
Winnice - optymalny termin zbioru winorośli
Winnice - letnie cięcie
Winnice - zrównoważone nawożenie winorośli
Winnica po gradobiciu
Wiosenne nawożenie winorośli
Jak działa działo
Czarna kuchnia i symulator trzęsień ziemi
Rzodkiew i winogrona
Ziarno na taśmie i temperatura w silosach
Łomniczanka, czyli przewodnik za ladą
Oliwka północy i kokosy na zimno
Sandacz zamiast karpia
Dokładanie bliźniaków
Z lotu drona. Mapowanie pól – badanie zasobności gleb
Nie tylko Krzysztof Dolny
Zrób to sam
Targ Ziemi i zjedz z nami śniadanie
Dolnośląscy winiarze i serowarzy
Sterowana uprawa truskawek na rynnach w namiotach wysokich jako innowacyjna metoda uprawy
Wsie tematyczne i zagrody edukacyjne
Yes ser
Zimochowy dla przygotowanych
Ślimakowy biznes
Zastosowanie rozsiewacza nawozów z systemem siewu granicznego
Czas na jabłko
Kukurydza z orzechami i owad na wierzbie
Spotkania z Heniem i Jadzią
Zielony ma garniturek
Pasy Kontra susza
Od rolnika do słoika
Cud z przypadku
Dar Vit, czyli dziadkowe przepisy i kiełbasa z Jagodnika
Sernica Dolnośląska, czyli Rudy kozak i Pan Tadeusz
Udostępnij
Drukuj
PDF
Data publikacji
22.08.2022