Nasz miesięcznik

Wydawnictwa

Katalog agroturystyczny

 

Zagrody Edukacyjne

 

 

Aktualności, Zapowiedzi

Wpływ procesu wędzenia wyrobów mięsnych oraz ryb i produktów rybołówstwa na bezpieczeństwo żywności
Zmodyfikowano: 15.07.2014

„Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie.”

 

Dolnośląski Ośrodek Doradztwa Rolniczego we Wrocławiu zaprasza na szkolenie Wpływ procesu wędzenia na bezpieczeństwo żywności, organizowane w ramach projektu Ministerstwa Rolnictwa i Rozwoju Wsi, we współpracy z Centrum Doradztwa Rolniczego Oddział w Radomiu.

Szkolenie odbędzie się w poniedziałek 14 lipca o godz. 9.00, w sali konferencyjnej w budynku obiektu hotelowego AGRO, we Wrocławiu, przy ul. Zwycięskiej 4.

Szkolenie jest przeznaczone dla przedstawicieli podmiotów zajmujących się wędzeniem mięsa i produktów mięsnych oraz ryb i produktów rybołówstwa, przy wykorzystaniu tradycyjnych metod wędzenia, czyli przy wykorzystaniu drewna.

Udział w szkoleniu jest bezpłatny. Liczba miejsc jest ograniczona.

Karty zgłoszenia uczestnictwa w szkoleniu można przesyłać na adres:

DODR we Wrocławiu,
ul. Zwycięska 8,
53-033 Wrocław
lub na adres mailowy: grazyna.norbert@dodr.pl

Zapisy przyjmowane są również telefonicznie pod numerem: Grażyna Norbert, tel. 71 339 80 21 lub 22 wew. 143

 

Pobierz:

 

Grażyna Norbert DODR we Wrocławiu

 

Projekt opracowany przez Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi
Projekt współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Pomocy Technicznej
Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2007-2013
Instytucja Zarządzająca Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2007-2013 - Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi
Projekt „Wpływ procesu wędzenia na bezpieczeństwo żywności”